KİRPİK LİFTİNG NEDİR? KALICILIĞI NE KADAR SÜRER? KİRPİK LİFTİNG KİRPİK DÖKER Mİ? KİRPİK LİFTİNG İŞLEM SÜRESİ NEDİR?

Kirpik Lifting Nedir? Kalıcılığı Ne Kadar Sürüyor?
Kirpik lifting’i, kirpikleri 2-3 ay kadar süreyle kalıcı bir şekilde kaldırma ve kıvırma işlemi olarak özetleyebiliriz. Özellikle düz kirpiklere sahip olanların sık tercih ettiği bu uygulama, kirpiklere sürülen bazı kimyasal solüsyonlar ile kirpiklere uzun süreli kalkıklık ve kıvrıklık kazandırıyor.
Kirpik liftingin kalıcılık süresi kişiden kişiye farklılık gösterir. Göz, kaş ve en nihayetinde kirpik yapılarına göre kalıcılık sürelerinde değişimler olduğu gözlemlenmiştir. Fakat deneyimler, denemeler ve geri dönüşleri hesaba katarsak, kirpik liftingin genel olarak etkisi ortalama olarak 2-3 ay arası sürdüğünü ifade edebiliriz.

Kirpik Lifting, Kirpik Döker Mi?
Kirpik lifting işlemi profesyonel merkezlerde yapıldığı sürece, etkisi geçtikten sonra dahi kirpiklerde cılızlaşma ve dökülme gibi problemler ile karşılaşılması söz konusu değildir. Lifting işleminde değerlendirilen solüsyonlar, kirpiğe şekil vermek için kullanılırken insanların sağlığı ön planda tutularak oluşturulan bileşimlerden meydana gelmektedir. Dolayısıyla kirpik liftingin etkisi geçtikten sonra kirpik dökülmesi ya da buna benzer problemlere rastlanılmaz.

Kirpik Lifting İşlem Süresi Nedir?
İlk aşamada geriye doğru yapıştırılmış kirpiklere mikro çubuklarla jel bir solüsyon sürülür ve yaklaşık 15-20 dakika kadar bekletilir. Bu aşamada, kirpiklerin tek tek ayrılması ve solüsyonun her bir kirpiğe eşit şekilde sürülmesi önemlidir. İkinci adımda kirpiğe başka bir solüsyon daha sürülür ve tekrar bekletilir. Bu beklemeden sonra son işlem olarak kirpiklere keratin yüklemesi yapılarak ve renk veren bir solüsyon daha sürülerek kirpik liftingi uygulaması tamamlanır. Kirpik lifting işleminin tamamı 45-60 dk. arası sürmektedir.

İzmit Güzellik Merkezi
Sakarya Güzellik Merkezi
Sakarya Lazer Epilasyon
Kocaeli Cilt Bakımı
Kocaeli Güzellik Merkezi

[ kirpik lifting ] [ kocaeli kirpik lifting ] [ sakarya kirpik lifting ] [ izmit kirpik lifting ] [ bölgesel incelme ] [ kocaeli bölgesel incelme ] [ sakarya bölgesel incelme ] [ izmit bölgesel incelme ] [ kocaeli cilt bakımı ] [ sakarya cilt bakımı ] [ izmit cilt bakımı ] [ kocaeli güzellik merkezi ] [ sakarya güzellik merkezi ] [ izmit güzellik merkezi ] [ kocaeli lazer epilasyon ] [ izmit lazer epilasyon ] [ sakarya lazer epilasyon ]
Menü