Kaş Vitamini Uygulaması

Kadınlar için güzel görünmek her yaşta dikkat edilen bir konudur. Bu sebeple geçmişten günümüze kadınlar, çeşitli makyaj ve kozmetik uygulamaları ile gözüne hoş gelmeyen noktaları kapatmaya ve estetize etmeye çalışmaktadır. Bu noktalardan biri de yüz bölgesinde en çok dikkat çeken kaşlarımız oluyor. Her kadında farklı görünümde olan kaşlar, bazı durumlarda çeşitli dış faktörler ile yoğunluğunu ve estetik görünümünü kaybedebiliyor. İşte bu kapsamda geliştirilen kaş vitamini uygulaması ile kaşlar, eski dolgunluğuna ve canlılığına kavuşarak adeta yaşama döndürülebiliyor. Son yıllarda en çok tercih edilen ve birçok önemli faydayı beraberinde getiren kaş için vitamin uygulamaları hakkında detaylı bilgiye yazımızdan ulaşabilirsiniz. 

Kaş Vitamini Nedir?

Siz de formunu kaybeden, seyrelen ve incelen kaş yapınızdan şikayetçi misiniz? Kaş vitamini serumu bu gibi sorunları minimuma indirmek amacıyla kullanılmaktadır. Peki kaş vitamini nedir? Güçlü ve doğal içeriği ile kaşların canlandırılması esasına dayanmakta olup dökülmüş kaşların tekrar çıkmasını ve kaşların beslenmesini sağlar. Basit bir uygulama ile kaş yapınızı tekrar güçlendirebilir ve seyrek görünümdeki kaşlarınızı güçlendirerek istediğiniz forma sahip kaş yapısı oluşturur. Birden fazla seansın uygulandığı kas vitamini daha ilk kullanımdan itibaren etkisini göstermeye başlar ve aynaya baktığınızda sizi mutlu edecek bir görüntü sunar.

Kaş Vitamini Nasıl Uygulanır?

Kaş vitamini yaptıranlar arasında öncesi / sonrası fotoğraflar incelendiğinde gözle görülür bir fark olduğu anlaşılmaktadır. Bu fark, kaş yapısından memnun olmayan kişilerin dikkatini çekmekte ve kaş vitamini uygulamasına yönlendirmektedir. kaş için vitamin uygulamalarından yararlanmak isteyen kişiler, süreç hakkında araştırma yaparken vitaminin nasıl uygulanacağına dair bir meraktadır. 

Genel olarak basit bir uygulama prensibine dayanan işlemlerde vitamin, bir cihaz yardımı ile kaş köklerine uygulanır. Esas amaç, vitaminin kıl köklerine etkili biçimde nüfuz etmesidir. Çeşitli vitamin içeriğine sahip özel olarak hazırlanan evde kaş vitamini ile kıl kökleri güçlenerek eski dolgun formuna ulaşıyor.

Tavsiye içerik : Kaş Pudralama Tekniği

Kimlere Uygulanabilir?

Bilindiği üzere yaş, genetik faktörler, çevresel etkenler gibi birçok kriter, kaş yapısındaki bozulmalarda etkilidir. Bu bozulmaları ortadan kaldırmak isteyenler ise kaş vitaminlerine yöneliyor. Doğal içeriği sayesinde cilt için herhangi bir zararı bulunmayan kaş vitamin uygulaması, kaş yapısından memnun olmayan herkese uygulanabilir. Buna ek olarak düzenli olarak makyaj yapmak isteyen, yüz makyajında kaşları için uzun zaman harcayan ve bunun yerine her an güzel görünüme sahip kaşlara ulaşmak isteyenler, kaş serumu işlemi yaptırabilir.

Uygulama Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hiçbir yan etkisi bulunmayan evde kaş vitamini işlemleri yerine kaş vitamini işlemlerini profesyonel merkezlerde uzman kişiler tarafından yaptırmaya önem vermelisiniz. Uygulama yaptıracağınız mekanın güvenilirliğine ve kaş vitamini fiyatları skalasına dikkat ederek işlem yaptırabilirsiniz. Uygulama süreci sorunsuz gerçekleşmekle birlikte uygulama sonrası 24 saat boyunca su temasından kaçınmalısınız.

Kaş Vitamini Uygulaması Ne Kadar Sürüyor?

Kaş yapısını değiştirmek ve kaş formunda estetik bir görünüm elde etmek isteyenler, microblading mi kaş vitamini mi sorusunu sıklıkla soruluyor. İki uygulamada estetik bir kaş formu oluşturmayı amaçlasa da birbirinden farklıdır. Kaş vitamini, doğal bir uygulama olup ortalama 30 dk süren bir seansla tamamlanmaktadır. Elbette uygulama kalıcılığını ve verimini artırmak amacıyla 3 – 5 seans arası uygulanır. Seans araları ise 6 – 10 hafta arasında değişiklik gösteriyor.

Menü